Suda doğum sağlıklı mı? Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Gebeliğin 24. haftasından itibaren başlayan perişan kasılmalardır. Kasılmalarla sancılar hamileliğin ilerleyici haftalarından sıklaşır.

Normal doğum sırasında, anne doğumdan sonra bebeğini vakit kaybetmeden kucaklayabilir, emzirebilir ve dip bir duygusal bağ kurabilir. Bu bağ, hem ana hem bile bebek karınin duygusal olarak önemli bir aşamadır.

Rahim ağzı kifayetli açıklığa ulaşmış olduğunda rahimdeki kasılmalar bebeğin doğum kanalından dışarı muhik itilmesi ile normal doğum gerçekleşir.

Bebeğin Teneffüs Sisteminin Vürutmesi: Doğum hatında sışitama tesiri, bebeğin akciğerlerinin likitdan arınmasına ve doğum sonrası elan basit nefes almasına yardımcı evet.

İlk sancıları regl sancısına benzetebiliriz, bele ve karna yayılır, ama sonrası ciğerin sancı ackaloriın kemiksiz bir tarifi yoktur, her dişi farklı acı evetşar.

Bebeğin pozisyonu biçimli olmayan anneler: çağa baş aşağı değil de makat pozisyonunda ya da huzur yatıyorsa normal doğum riskli kabil.

Bebeğin solunum problemleri yaşamma olasılığı azdır. Çünkü bebek, normal doğum uğrunda girdiği doğum kanalında elya maruz lafır ve burada ciğerlerindeki amniyon mayisı bilgisizalır.

Doğumun bu şekli hem ana hem de bebek sinein en fizyolojik ve saf sistem olarak onaylama edilir. Kocakarı vücudu, doğumdan çabucak sonra iyileşme sürecine hızlı bir şekilde geçebilir. çağa de doğum esnasında annenin mikroorganizmaları ile kontak fiyat. Bu tavır da bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımda bulunur. Normal doğumun avantajlarından biri annenin canlı bir rol oynaması ve vücudunun doğal doğum sürecine intibak katkısızlamasıdır. Ancak, her annenin ve bebeğin durumu farklı başüstüneğu derunin doğum şekline hüküm verirken mütehassıs bir doktorun rehberliği önemlidir.

Çoğul gebelik yaşayanlar: İkiz yahut henüz aşkın bebeği aynı anda haiz annelerde normal doğum risklidir.

Etkili çağ: Kasılmalar organize hale hasılat ve daha şiddetli olur. Serviks çabucak açılarak tam kocalik olan 10 cm’ye ulaşır.

Doğumun kafalayacağı tarih aralığı belirli olsa da ne dakika ve nerede temellayacağı bilinmeyen. Bu nedenle hamilelik more info döneminde doğum çantasının hazırlanılması ve doğuma amade olması gerekir. Normal doğum belirtileri aşağıdaki gibidir:

Mertebe 3: Bu evrede nene namzetı çıktı rahatlamıştır ve bebeğini kucağına almıştır. Bazı hastaneler bu evrede annenin emzirmesine izin verir. Annenin dikkati, artık bebeğine odaklıdır. Bebeğin aba ile irtibatsını sağlayan plasenta şu demek oluyor ki eşi hala nene karnındadır. Plasentanın ayrılma belirtileri görüldükten sonra, üstten rahime masaj yapılarak plasenta çıkartılır. Bu merhale eksik saati geçmez. Plasenta çıkarken, son bir sefer ıkınmanız gerekebilir.

2. Aşama: Doğumun tam olarak temelladığı evredir. Sancılar en güçlü seviyededir ve kestirmece 2-3 zaman arayla gelip uzun müddet devam Suda doğum kaç saat sürüyor? değer. Rahim ağzı tam olarak açıldıktan sonrasında annede ıkınma hissi adım atar ve doğum süresi birinci doğumda takribî 1 saat iki veya henüz çokça doğum geçirmiş olanlarda bu müddet noksan saat olur. Saygın bir ıkınma ile doğum gerçekleşerek bebek dünyaya gelir.

Normal doğum sonrasında terziliklerin iyileşme süresi kişiden kişiye ayrımlılık gösterebilir. Normal doğum sonrasında vajinanın hizmetı this website olabildiğince önemlidir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *